Sony Xperia S Prijzen

De Sony Xperia S is het vlaggenschip van het GSM bedrijf en moet in 2012 de kar gaan trekken. Bij de presentatie werd gezegd dat het de eerste van de next-gen Xperia NXT smartphones is, er zullen dus nog meer mobiele telefoons gaan volgen. De releasedatum van de Sony Xperia S ligt ergens in het eerste kwartaal van 2012, volgens geruchten moet de GSM halverwege maart in Nederland in de winkels liggen.

Update: de Xperia S is niet meer leverbaar, hieronder prijzen van de Xperia Z1

Toestel
Uitvoering:
Geheugen:
Min. MB Data p/m
100
100 MB
Min. Minuten p/m
100
100 minuten
Min. SMS p/m
100
100 SMS
Max. Toestelprijs
100
100 euro
Max. Prijs p/m
100
100 euro
Providers
Contractduur
Provider Min. / SMS Data Actie p/m Telefoon Gem. p/m

Als het eenmaal zo ver is dat de GSM te koop is, kun je op deze pagina Sony Xperia S prijzen vergelijken. Alle webshops staan natuurlijk te springen om dit toestel op te nemen en we verwachten dan ook vele spectaculaire aanbiedingen met de mobiele telefoon. Het kan dan ook tijdrovend zijn om alle prijzen van de Sony Xperia S te vergelijken, daarom hebben wij dat al voor je gedaan!

Prijzen Xperia S met Abonnement

Hierboven kun je de goedkoopste aanbiedingen met de Sony Xperia S bekijken. Als je favoriete abonnement er niet tussenzit, kun je op de ‘stel zelf samen’ knop klikken. Vervolgens verschijnen er een aantal filters die je toe kunt passen op alle abonnementen. Vervolgens laadt de tool automatisch de abonnementen met de laagste maandelijkse prijs die aan jouw voorwaarden voldoen. Erg handig dus, je kunt snel en eenvoudig de laagste Sony Xperia S prijzen vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>